Hårtrimmer testvinder – Bedst i test – Anmeldelse af Panasonic ER-1611 Professionel hårtrimmer tilbud

Gå direkte til tilbudet »

   

Jeg har overværet en større række af tests af hårtimmere. Testen har været uofficiel, da den har foregået blandt flere af mine venner. Der er derfor ikke sat nogle vilde krav op, som hårtimmerne skal overholde, men testvinderen er fundet ud fra hvilken maskine de enstemmigt synes var bedst.

Den ubestridte vinder af testen blev Panasonic ER-1611 Professionel hårtrimmer, som faktisk er på tilbud hos Nicehair.dk i øjeblikket. Ikke nok med at den er testvinder, det er også det bedst sælgende hårtrimmer i deres sortiment.

Tilbudsprisen lige nu hedder 1589 inkl. gratis fragt. Den vejledende udsalgspris er 1999,- så der er en god potion penge, at spare, som man bruges på andre hårprodukter.

Kort om hårtrimmeren

ER-1611 er afløseren for de populære maskiner ER-160-A og ER-1610K. Rigtig mange frisørsaloner bruger denne hårtrimmer, da de også mener, at det er den absolut bedste på markedet.

Den har 5 års garanti og trimmer knivskarpt. Du kan justere trimmeren i 5 trin fra 8 til 2 mm.

Den er ideel til alt slags hår og helt sikkert alle pengene værd. Det var den klare vinder i vores test. 4 ud af 5 valgte denne hårtrimmer, som den bedste maskine.

Trimmeren beskrives blandt andet som “den bedste klipper på markedet. Panasonic ER-1611 K er en professionel og meget slidstærk hårklipper.”.

Kort om konkurrencen

Konkurrencen var uvidenskabelig. Der blev købt 5 forskellige hårtrimmere, som blev brugt i minimum 1 måned hver af 5 forskellige mennesker. Herefter skulle deltagerne vælge de to bedste. Den der var flest der valgte blev testvinder.

Kort, men præcis test.

Gå direkte til tilbudet »

   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>